Politica publicitara

Acest website are ca obiectiv principal furnizarea de informații specializate și de actualitate comunității medicale, fiind dedicat medicilor specialiști, farmaciștilor, asistenților de farmacie, instituțiilor medicale sau oricărui profesionist competent ce-și desfășoara activitatea în domeniul medical.

Informația nu poate substitui consultațiile medicale profesionale acordate pacienților și nu poate fi folosită ca sursă de referință în deciziile medicale privind diagnosticul și tratamentul pacienților.

Acest website este proprietatea integrală a Versa Puls Media fiind finanțat în întregime din surse proprii. Acest website este proprietatea Versa Puls Media și este protejat pe teritoriul României de Legea 8/1996 ce stabilește cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright și drepturile conexe, dar și de legile de copyright adoptate la nivel internațional.

Reclama difuzată pe acest website va fi întotdeauna marcată distinct, fiind reglementată de politica publicitară stabilită de Versa Puls Media:

  1. Toate materialele publicitare care se pot posta pe acest website: bannere, advertorial, știri promoționale, link sponsorizat (maximum 30 caractere), cu link catre un URL, casete publicitare - spațiu publicitar în care se poate insera text -, publicitate contextuală (text, imagine sau animație) care au un un caracter comercial sunt marcate cu litera – de la publicitate.
  2. Site-ul www.cursurimedicale.ro (alias: www.emcd.ro si www.efcd.ro), poate conține/furniza legături (link-uri) către alte site-uri de interes pentru cadrele medicale, care vor fi menționate la rubrica parteneri din cadrul acestuia. Deoarece Versa Puls Media nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, aceasta nu este responsabilă pentru nici un conținut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
  3. Bannerele care nu au caracter comercial si servesc ca banner exchange sau parteneriat vor fi marcate cu cuvantul Partener.
  4. Bannerele care nu contin nici un semn/cuvant si nu au un caracter comercial si apartin in intregime Versa Puls Media.

Publicitatea este permisa numai pentru produsele medicamentoase care au fost aprobate de Agentia Nationala a Medicamentului.

Versa Puls Media isi rezerva dreptul de a revizui politica editoriala in cazul in care continutul portalului va face necesara clarificarea sau schimbarea unor detalii.