Despre noi

MedicHub Media

 

Brandul Versa Media, cunoscut în piața medicală românească datorită publicațiilor tipărite de specialitate precum: Medic.ro, Farmacist.ro, ORL.ro, Pediatru.ro, Ginecologia.ro, Psihiatru.ro, Infecțio.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Practica Veterinară.ro și publicarea revistei Societății Române de Pneumologie, se transformă în MedicHub.

    Începând cu 9 Decembrie 2016, Versa Media va apărea pe piață sub o nouă identitate – MedicHub. Misiunea MedicHub este să devină punctul de întâlnire al tuturor profesioniștilor din sănătate din România, să-i ajute să se perfecționeze în continuu, să-și cultive pasiunea profesionala și să câștige timp. Oferindu-le celor din lumea medicală informație de actualitate, disponibilă de pretutindeni și în timp util, și, facilitând colaborarea prin intermediul unei comunități care conectează profesioniștii din sănătate, MedicHub va răspunde nevoilor reale ale medicilor, farmaciștilor, studenților la UMF și asistentilor medicali din România. MedicHub își propune să câștige timp, când totul este contratimp.

    Viziunea MedicHub este să conecteze lumea medicală într-o rețea online funcțională.
    MedicHub este o companie înfiinţată înca din 2003, al cărei obiectiv principal îl reprezintă dezvoltarea canalelor de comunicare pentru educaţia medicală şi farmaceutică continuă.
    De peste 12 ani MedicHub în România este un jucător important în publicarea de reviste medicale de specialitate și organizarea de manifestări medicale dedicate specialiştilor în ORL, (Forumul ORL.ro), în psihiatrie (Forumul Psihiatru.ro), în ginecologie (Forumul Ginecologia.ro), în pediatrie (Conferințele și Forumul Pediatru.ro), pentru medicii de familie (Conferințele Medic.ro) și farmaciști (Conferințele Farmacist.ro) precum si organizarea de evenimente, servicii de telemarketing și teledetailing, platforma de e-learning și altele.